Plaatsing van airconditioning met koeling of warmtepomp.

Heeft u ooit al airconditioning overwogen in uw winkel, kantoor of privé? De keuze voor het plaatsen van een airconditioning systeem kan de sfeer en zelfs de omzet van uw woning aanzienlijk verbeteren. Een aangename temperatuur zorgt professioneel gezien voor een betere werksfeer en kan ook binnen uw privé de juiste toon zetten.

Airconditioning levert meer dan koude lucht alleen. Een goede installatie zorgt naast de koeling ook voor luchtverversing, filtering en vochtregeling van de lucht. Elk aircosysteem bestaat uit twee delen: een binnenunit en een buitenunit. Beide delen worden koeltechnisch en elektrisch met elkaar verbonden. Men kan kiezen uit verschillende modellen van binnentoestellen, opbouwsystemen en gesofistikeerde inbouwsystemen.Airconditioners met warmtepomp.

Een omgekeerde airconditioning kan niet enkel koelen, maar ook verwarmen. Met het warmtepompsysteem is elke kamer energiezuinig te verwarmen. Het systeem onttrekt warmte uit de buitenlucht en waardeert deze op tot een nuttig niveau. Hierdoor wordt de warmte niet opgewekt maar simpelweg verplaatst, waardoor een effeciëntere manier van verwarmen tot stand komt.

Voor meer informatie kan u ons steeds contacteren »