Elektrische installaties

Onze activiteiten bestaan erin om elektrische installaties te plaatsen in zowel nieuwbouw als renovatie en dit voor particulieren en aannemers.


Plaatsing van video- en parlofooninstallaties zowel voor woningen als appartementen.

Een niet onbelangrijk facet van de elektrische installatie is de toegangscontrole die al vlug uitgebreider blijkt dan je verwacht. Meer info over video- en parlefonie »

 

Plaatsing van energievriendelijke installaties onder het wakend oog van de NIKO HOME CONTROL.

Bij het plaatsen van onze installaties nemen wij steeds de belangrijkste criteria in acht. Een belangrijk aspect in de keuze van uw installatie is uw energiebeheer.

Meer info over het Home Control Systeem van Niko »


Plaatsing van binnen-en buitenverlichting.

Waar worden uw lichten het beste geplaatst en welke type verlichting bestaan er?


Opmaken van elektrische schema’s bij verkoop of aankoop van een bestaande woning.

De volledige elektrische installatie van een woning bestaat uit verschillende stroombanen. Om dit alles duidelijk compact in kaart te kunnen brengen is er een soort universele taal ontwikkeld in de vorm van een eendraadschema.

Meer info over elektrische schema's »


Plaatsing van airconditioning met warmtepomp.

Heeft u ooit al airconditioning overwogen in uw shop, winkel, kantoor of privé? De keuze voor het plaatsen van een airconditioning systeem kan de sfeer en zelfs de omzet van uw woning aanzienlijk verbeteren. Een aangename temperatuur zorgt professioneel gezien voor een betere werksfeer en kan ook binnen uw privé de juiste toon zetten.

Meer info over airconditioning »


Plaatsing van datanetwerken voor tv, telefoon en computer toestellen.

Communicatie wordt tegenwoordig gekenmerkt door snelheid. Netwerken moeten steeds sneller functioneren terwijl de databestanden alsmaar groter worden en er ook een sterk groeiende behoefte is aan informatie. Daarom zijn bedrijfszekere netwerken een absolute must.

Meer info over datanetwerken »