Domotica en Energiebeheer

Hier komt tekst over Domotica en Energiebeheer.

Plaatsing van energievriendelijke installaties onder het wakend oog van de NIKO HOME CONTROL.

Het hart van de installatie . Bij het plaatsen van onze installaties nemen wij steeds de belangrijkste criteria in acht. Een belangrijk aspect in de keuze van uw installatie is uw energiebeheer. Het Niko Home Control systeem is de eerste elektrische installatie waarmee je thuis actief energie bespaart. Het ecodisplay geeft aan hoeveel energie de woning verbruikt, waardoor je zuiniger met energie omspringt. Met Niko Home Control bedien je heel eenvoudig de verlichting, verwarming, ventilatie of rolluiken. Dat kan centraal via een touchscreen of smartphone, maar evengoed via klassieke schakelaars verkrijgbaar met de afwerkingen uit de Niko Pure, Niko Intense en Niko Original collectie.

Met functies als zoneregeling voor verwarming, ecotoets, paniektoets, aanwezigheidssimualtie, verhoogt de nieuwe elektrische installatie aanzienlijk wooncomfort en veiligheid.

Bediening:

Niko Home Control kan bediend worden met      
drukknoppen (met of zonder display) een touchscreen of smartphone. Naast bedieningen voor verlichting, motoren en ventilatie heb je ook nog intelligente drukknoppen als de ecodisplay, thermostaat en sfeerbediening.
Meer info over de basiscomponenten, modules en bijhorende software is beschikbaar in onze winkel.
Meer info over het Home Control Systeem van Niko »

Voor meer informatie kan u ons steeds contacteren »