Plaatsing van video-en parlofooninstallaties zowel voor woningen als appartementen.

Een niet onbelangrijk facet van de elektrische installatie is de toegangscontrole die al vlug uitgebreider blijkt dan je verwacht.


Parlofoon:

Een eenvoudige vorm van toegangscontrole is het plaatsen van een parlofoon of deurtelefoon. Er is een buitenpost die de klassieke belknop vervangt en een binnentoestel. Afhankelijk van de woonsituatie is het mogelijk om een aantal binnentoestellen aan te sluiten (bv. één per verdieping) of over meer dan één buitenpost te beschikken (bv. voor- en achteringang). De parlofoon laat niet alleen toe te spreken met de aanbellende bezoeker, hij schakelt tevens een elektrisch slot in de deur of poort.

Videofoon:

Een verdere evolutie op de traditionele parlofoon is de videofoon. Bij dit systeem kan niet enkel gesproken worden met de persoon wie aanbelt, de persoon wordt meteen ook zichtbaar, wat de persoonlijke veiligheid aanzienlijk verhoogt..

Afhankelijk van het gekozen type is het mogelijk een geheugenmodule toe te voegen voor het opslaan van de beelden (en eventueel geluiden), om na afwezigheid te controleren wie er aanbelde. Naast de koppeling aan de telefooninstallatie van de woning is het mogelijk om het beeldsignaal door te verbinden naar u mobiel toestel 
Zo is de toegangscontrole niet langer gebonden
aan de locatie waar de binnenpost is aangebracht.Voor meer informatie kan u ons steeds contacteren »